FITUR

Mesin

ZKJB-300 Vacuum Mixer Series

Fitur tina mixer vakum vakum kami didasarkeun kana standar internasional sareng ngagabungkeun ciri industri pengolahan makanan cepat beku.

The feature of our vacuum stuffing mixer is based on the international standard and combining characteristics of quick-frozen food processing industry.

Numutkeun ka kabutuhan anjeun

pilih produk karesep anjeun

Produk anu seueur diterapkeun dina klep ngompa pompa impellers fittings pipa,
bagian otomotif, mesin kadaharan, asesoris mesin mineral, produk alat hardware sareng hiasan logam.

MISI

PERNYATAAN

Lokasina di zona mekarkeun ékonomi Xingtang County, Kota Shijiazhuang, kalayan lega 40000 méter pasagi sareng langkung ti 300 padamel. Éta perusahaan téknologi ngahijikeun R & D, desain, manufaktur, penjualan sareng jasa téknis.

 

Parusahaan utamina aktipitas casting casting na manufaktur mesin dahareun. Prosés casting investasi silikon sol, kalayan kaluaran taunan sakitar 3000 ton casting.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Naon faktor anu tiasa mangaruhan kualitas casting pikeun pabrik casting baja?

    Kualitas coran ngagaduhan pangaruh anu hébat kana alat mékanis, sapertos impeller sababaraha pompa, ukuran rongga jero bagian hidrolik, cangkang olahan, akurasi garis cetakan sareng kasarna permukaan, jsb. Masalah bakal dir ...

  • Pabrikan casting Precision ngajelaskeun prosés casting sol silika sacara rinci!

    Prosés casting casting inpormasi ayeuna nuju ngembang pesat, sareng éta populér kusabab penampilanana indah sareng bersih. Numutkeun ka tren ayeuna, bagian-bagian produk anu dihasilkeun ku casting sacara presisi kapayunna bakal janten langkung penting. ...

  • Sababaraha léngkah penting tina prosés casting dina casting akurat!

    Casting Precision mangrupakeun prosés casting umum di pabrik casting baja, tapi pangwangunan ayeuna henteu sakumaha umum sapertos casting beusi sareng casting baja, tapi casting presisi tiasa kéngingkeun bentuk anu kawilang akurat sareng presisi casting anu cukup tinggi. Beuki kom ...

  • Prospék industri logam di Zona Pangwangunan Ékonomi Provinsi Hebei

    Dina raraga narékahan pikeun muka kaayaan énggal pangwangunan kualitas luhur industri pengecoran di kabupaten kami, tanggal 24 Maret, kelompok pamimpin kabupaten kami ngayakeun investigasi lapangan ngeunaan organisasi industri anu aya hubunganana, lembaga panilitian, perusahaan pengecoran sareng .. .

  • Pitunjuk dasar pikeun meresihan JR-D120 coét daging beku anu leres

    Jr-d120 mangrupikeun perkakas anu populér, tapi iraha anjeun nanganan daging atah, beberesih diperyogikeun pikeun nyingkahan baktéri sareng baktéri tina résidu. Nanging, meresihan coét anjeun henteu bénten sareng meresihan kompor anu sanés. Saatos éta, panyimpenan anu saé komponénna bakal ngabantosan yén éta leres-leres ngajaga ...